Home  
Zwaans assurantie & adviesburo is een dynamische adviesgroep die adviseert en bemiddelt op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en employee benefits.

Klant van het eerste uur: Gerrit Verhagen

Gerrit Verhagen is mede-eigenaar van aannemersbedrijf Verhagen Kaatsheuvel. Ze zijn actief in de grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast realiseren ze complete tuinprojecten voor particulieren en de terreininrichting voor bedrijven.

Verhagen Kaatsheuvel staat al meer dan 50 jaar voor kwaliteit en daar is eigenaar Gerrit terecht trots op.

 


Sinds wanneer doet u zaken met Zwaans Assurantie & Adviesburo?

Ik weet eigenlijk niet eens precies wanneer mijn vader, de oprichter van het bedrijf, met de verzekeringen is overgegaan naar Zwaans maar ik denk dat het omstreeks 1980 is geweest. Het vertrouwen was nooit een probleem, mijn vader kende Leo Zwaans al jaren. Mijn vader heeft vanaf zijn 14e jaar de melkbussen opgehaald en kende heel wat families in Kaatsheuvel. Leo Zwaans stond altijd heel goed bekend, eerlijk maar wel zakelijk en daar kun je wat mee.  Als ik Leo moet typeren zou ik zeggen: een man een man een woord een woord. Dat paste bij hem.
Toen ik bij mijn vader kwam werken is ook Robert in het bedrijf van zijn schoonvader gekomen en we kunnen het altijd prima vinden met elkaar. Zaken doen, zeker vertrouwelijke zaken, doe je alleen met iemand die je vertrouwd. En dat zit wel goed.Welke veranderingen heeft u opgemerkt in uw bedrijf de afgelopen jaren?

Door de groei van het bedrijf, zowel in gebouwen, machines, mensen als de grootte van de uitgevoerde werken worden de risico’s ook groter. Dit vraagt een tussenpersoon die met ons meedenkt en een eerlijk advies geeft waar we mee verder komen. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde verzekering, de tussenpersoon is voor ons belangrijker.
Robert is altijd goed op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Een goed advies kan alleen gegeven worden als er voldoende kennis in huis is.


Zou u Zwaans bij uw vrienden/kennissen aanbevelen?

Ik zou Zwaans zeker aanbevelen vanwege de goede advisering en ontzorging bij problemen.