Home  
Zwaans assurantie & adviesburo is een dynamische adviesgroep die adviseert en bemiddelt op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en employee benefits.

Klant van het eerste uur: Piet Dingemans

Piet Dingemans is eigenaar van Kwekerij Dingemans in Loon op Zand. Hij kweekt voornamelijk kerstbomen. Hij is begonnen met een kleine hectare en inmiddels is zijn kwekerij bijna 15 hectare groot. Hij is er trots op dat hij zijn eigen bedrijf is gestart naast zijn werk als kraanmachinist en dat het inmiddels een volwaardig bedrijf is geworden.Sinds wanneer doet u zaken met Zwaans Assurantie & Adviesburo?

De eerste keer dat ik zelf zaken deed met Zwaans was toen ik mijn eerste auto kocht. Het was logisch dat ik mijn auto daar liet verzekeren. Leo Zwaans kwam al jaren bij ons over de vloer. Ik kom uit een boerengezin en Leo Zwaans verkocht ons kunstmest en voer voor de dieren toen hij nog bij de Boerenbond werkte.
 
Welke veranderingen heeft u opgemerkt in uw bedrijf de afgelopen jaren als het gaat om verzekeringen?
Ik merk dat er de laatste jaren meer in verzekeringspakketten wordt aangeboden. Ik ben blij dat ik niet rechtstreeks zaken hoef te doen met de verzekeringsmaatschappijen. Een tussenpersoon vind ik erg fijn. Ze regelen het voor me en nemen werk uit handen. Zo was Robert een keer bij ons thuis en zag een brandvlek in de vloerbedekking. Wij hadden er helemaal niet bij stilgestaan dat we hier voor verzekerd waren. Dat soort dingen vind ik fijn.

Zou u Zwaans bij uw vrienden/kennissen aanbevelen?
Jazeker, wij zijn altijd goed geholpen. Ze ontzorgen echt.

Heeft u een anekdote over Zwaans?
Als ik vroeger uit school kwam, zat Leo Zwaans vaak bij ons aan de keukentafel. Hij werkte toen bij de Boerenbond en begon verzekeringen er naast te doen. Hij kwam bij veel boerengezinnen die over het algemeen veel kinderen hadden en kon goed met hen overweg. De ouders werden klant en de kinderen ook. Zo bouwde hij snel een klantenkring op. Zo ging het ook bij ons. Ik ben altijd bij Zwaans gebleven.