Home  
Zwaans assurantie & adviesburo is een dynamische adviesgroep die adviseert en bemiddelt op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en employee benefits.

Bent u voorbereid op criminaliteit?

Als ondernemer kunt u met verschillende vormen van criminaliteit te maken krijgen. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) geeft een opsomming: cybercrime, overvallen, inbraak, interne criminaliteit, winkelcriminaliteit en geweld en agressie. Natuurlijk hoopt u er nooit mee te maken te krijgen. Maar helaas moeten we in onze huidige maatschappij er wel rekening mee houden. Weet u hoe u moet handelen als het u toch overkomt?
 
Het CCV geeft tips en trainingen hoe u en uw personeel op criminaliteit kunnen voorbereiden. Ook het initiatief ‘Week van de veiligheid’ geeft veel informatie over het voorkomen, bestrijden en voorbereiden op criminaliteit. Wij informeren wij u graag over het belang van verzekeren. Want criminaliteit brengt kosten met zich mee. Denk aan gestolen goederen of beschadigingen aan pand of inventaris. Vergeet door het toenemen van cyberaanvallen ook het digitale risico niet. Hierbij gaat het niet alleen over technische beveiligingen, maar ook over afspraken met uw medewerkers over bewust omgaan met de veiligheidsrisico’s.
 
Meer weten over de specifieke risico’s van uw bedrijf? Neem contact met ons op en wij helpen u met de risico-inventarisatie en de bijbehorende verzekeringsoplossingen.