Home  
Zwaans assurantie & adviesburo is een dynamische adviesgroep die adviseert en bemiddelt op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en employee benefits.

over ons

De wereld om u heen verandert in snel tempo. Er bestaan steeds meer mogelijkheden om uw financiële huishouding zelf online te regelen. Zo verdwijnen kleine kantoren van banken steeds vaker uit de dorpen. En moet u naar een stad om uw financiële situatie persoonlijk te bespreken met een adviseur.

Wij hechten veel waarde aan onze lokale rol. Dichtbij de mensen, toegankelijk en persoonlijk -  in het gedachtegoed van grondlegger Leo Zwaans. Bij ons staat de deur altijd open. Wij kennen u persoonlijk. En dat blijft ook zo.

Zwaans Assurantie & Adviesburo is al 60 jaar een deskundige partner voor zowel bedrijven als particulieren als het gaat om onafhankelijk financieel advies.  Voor de meeste mensen zijn financiële producten complex en ingewikkeld. Wij hechten belang aan een heldere uitleg hiervan volgens de geldende gedragsregels voor assurantiekantoren.

In onze verschillende dienstverleningsdocumenten leest u uitgebreid over onze werkwijze:

Dienstverleningsdocument hypotheekvraag
Dienstverleningsdocument pensioenvraag werkgever
Dienstverleningsdocument risico's afdekken
Dienstverleningsdocument vermogen opbouwen

Zwaans Assurantie & Adviesburo is aangesloten bij RAIA en wij mogen het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur voeren. Dat betekent onder andere dat al onze medewerkers  continue worden bijgeschoold.

Wij werken samen met Polaris Assuradeuren B.V., op basis van de ongebonden, selectieve bemiddeling. Dit wil zeggen: de assurantietussenpersoon is niet gebonden aan de gevolmachtigd agent en kan naar eigen keuze een andere verzekeraar benaderen. De bemiddeling is wel selectief: de assurantietussenpersoon plaatst het risico namelijk via de gevolmachtigd agent bij een vooraf geselecteerde groep verzekeraars.


Wij stellen ons team graag aan u voor. Lees hier meer over onze medewerkers.

Onze openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur.


“Betrokken en persoonlijk. Ik voel me altijd welkom. Ik raad iedereen in mijn omgeving de dienstverlening van dit bedrijf aan.”
Lowie van Gorp via Facebook