Home  
Zwaans assurantie & adviesburo is een dynamische adviesgroep die adviseert en bemiddelt op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en employee benefits.

Hypotheek

Het kopen van een eigen huis doet u niet zomaar. U heeft eigen geld nodig en meestal ook een hypotheek. Het gaat vaak over grote bedragen, dus het is verstandig om u hierin goed te verdiepen en om u goed te laten adviseren.
 
Op dit moment zijn er twee hypotheekvormen voor nieuw af te sluiten hypotheken waarop u hypotheekrenteaftrek ontvangt.

De lineaire hypotheek: u betaalt maandelijks een vast bedrag. Omdat u elke maand aflost, wordt uw schuld steeds kleiner. In het begin heeft u daardoor hoge maandlasten, maar die worden gedurende de looptijd steeds lager.
De annuïteitenhypotheek u betaalt elke maand een vast bedrag dat uit twee delen bestaat: rente en aflossing. In het begin betaalt u veel rente en weinig aflossing. Aan het einde van de looptijd is dat precies andersom.
 
Het is nog steeds mogelijk om andere hypotheekvormen af te sluiten, echter is het dan niet mogelijk om de rente die u betaalt over deze hypotheekvorm af te trekken van uw bruto inkomen. Wel is het mogelijk uw bestaande hypotheek bij een verhuizing mee te nemen.
 
Wij kijken met u of uw hypotheek past bij uw financiële huishouding. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Een hypotheek lijkt vaak complex. Wij proberen het u zo helder mogelijk uit te leggen.
 
Onze werkwijze is als volgt: hypotheek advisering – fiscale advisering – financiële planning – administratieve afhandeling.
 
Maak hier meteen een afspraak met onze adviseurs.